MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 22º

El Temps Darrera previsió

Verdú i Moreno perden una quarta part de la beca per saltar-se el confinament

www.andorradifusio.ad

Retiren una quarta part de la beca ARA a Joan Verdú i Cande Moreno. El Govern i la Federació d'Esquí han resolt d'aquesta manera l'expedient sancionador als esquiadors per saltar-se el confinament.

Els esquiadors Joan Verdú i Cande Moreno ja coneixen la resolució de l'expedient sancionador incoat per Govern i la FAE, arran d'un vídeo on se'ls veia en una festa saltant-se el confinament.

Tots dos veuen retallada de manera important la beca ARA atorgada enguany. Concretament, la resolució conjunta recull la retirada dels darrers tres mesos d'ajuda, és a dir una quarta part del total que perceben enguany.

Es tracta d'un cop dur per als esquiadors, ja que Verdú rebia 18.000 euros i en perdrà 4.500. En el cas de Moreno, deixarà de guanyar 1.500 euros del total de 6.000 que tenia atorgats. Des de la federació consideren que la sanció és prou dura i esperen que aquests actes no es tornin a repetir.

A banda del component econòmic, des de la FAE busquen que els joves esquiadors s'impliquin més en tasques de voluntariat amb esdeveniments que organitza l'entitat. I és que, tant Verdú com Moreno són dos dels grans estilets de l'equip andorrà.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada