MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 28º

El Temps Darrera previsió

Joaquim Rodríguez crea l'equip de ciclisme AndBank-la Purito Andorra

www.andorradifusio.ad

Joaquim Rodríguez ha presentat el seu nou equip de ciclisme. Serà l'AndBank-La Purito Andorra. El ciclista català Oliver Avilés és el principal integrant. El mateix Joaquim Rodríguez també participarà en alguna cursa. L'equip està obert al creixement i incorporació de ciclistes andorrans.

Aquestes són imatges del debut de l'AndBank-La Purito Andorra a principi de mes a la Costa Blanca Bike Race.

L'equip en aquesta ocasió integrat per Joaquim Rodríguez i Oliver Avilés va acabar onzè a la general. Avilés amic d'infància del Purito i campió del món per equips de BTT el 2005 al costat de Josep Antoni Hermida serà el principal integrant de l'equip.

Avilés disputarà enguany, entre d'altres, tres proves de la Copa del Món de cross country. Explica que va "deixar la competició professional el 2006-2007 i fa un parell d'anys que he tornat a córrer". Vol "punts UCI per intentar sortir el millor possible de cara als propers anys".

L'equip també disputarà curses de ciclisme en ruta. Joaquim Rodríguez obre la porta als ciclistes andorrans. Desitja un mínim de 100 per a que tinguin la mateixa il·lusió que genera el bàsquet veient "que estan jugant i tenen un equip a primera".

Joaquim Rodríguez és un referent a les xarxes socials amb més de 500.000 seguidors. L'equip vol aprofitar aquestes plataformes per mostrar des de l'interior les rutines d'un equip ciclista professional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa
Imatges cedides: Andbank-La Purito Andorra