/

L'Andorra derrota el Llevant (3-1) i continua el seu idil·li amb l'Estadi Nacional

Tres de tres. L'Andorra només sap guanyar a l'Esta

Tres de tres. L'Andorra només sap guanyar a l'Estadi Nacional a la Lliga SmartBank. Els tricolors han derrotat el Llevant per 3 a 1 i segueixen amb pas ferm a segona. El proper rival serà el Màlaga.

L'Andorra manté el seu idil·li amb l'Estadi Nacional, on només suma victòries. L'última, aquest dissabte a la tarda per 3 gols a 1 contra el Llevant, tot un exprimera. I això que als tricolors els ha costat entrar en el partit. Quan ho han fet, ja perdien per 0 a 1.

El botxí ha estat Brugui, que ha culminat en el minut 7 un contraatac ràpid dels granotes després d'una pèrdua de pilota en camp contrari de Diego Pampín. El Llevant ha pressionat bé l'Andorra, a qui li ha costat combinar. A poc a poc, però, els tricolors han tingut més la pilota i s'han apropat amb perill a la porteria visitant. L'ocasió més clara l'ha tingut Hector Hevel, que ha creuat massa el seu xut. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

En la represa i després de dues ocasions de Sinan Bakis, German Valera, que acabava d'entrar al camp, ha fet l'empat. El gol ha esperonat els tricolors, que han capgirat el marcador amb un gol de Bakis, que surt a diana per partit. Quedava encara mitja hora i el Llevant ha tingut ocasions per empatar, especialment del veterà Soldado, a qui li han anul·lat un gol. Ha tocat patir fins que, ja en temps afegit, Valera ha sentenciat el Llevant amb el 3 a 1.

El Nacional ha celebrat el tercer triomf. Hi han caigut tres exprimera com són Granada, Eibar i Llevant.

Informa: Sergi Cano