MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

L'assemblea de clubs de la FAF aprova per unanimitat la convocatòria d'eleccions pel 12 de setembre

Ja és oficial. L'assemblea extraordinària de la

Ja és oficial. L'assemblea extraordinària de la Federació de Futbol ha aprovat per unanimitat la decisió de la junta directiva actual, amb l'Elisabeth Pirot al capdavant, de convocar eleccions pel pròxim 12 de setembre.

L'assemblea ha estat ràpida, només ha durat un quart d'hora, atès que únicament presentava la convocatòria d'eleccions i l'aprovació del reglament electoral com a únic punt del dia.

El dia 29 d'aquest mes es farà oficial el cens electoral i s'obrirà el camí per escollir nou mandatari. Entre el 16 i 23 d'agost s'obrirà el període per presentar candidatures, entre les quals hi hauria un parell d'aspirants a la presidència. El 12 de setembre serà el dia escollit per la celebració dels comicis per dirigir la federació. De retruc, això implicarà l'endarreriment pel que fa al calendari esportiu, que haurà de decidir la nova junta. La previsió és que les competicions domèstiques s'engeguin a mitjan octubre.

L'actual junta, en paraules de la presidenta en funcions Elisabeth Pirot, ha confirmat que s'estan pensant presentar-se novament per donar continuïtat als projectes engegats, però ha assegurat que marxen satisfets vers la feina feta aquests darrers dos anys.

En el marc de l'assemblea de la federació, Pirot ha aprofitat per mostrar la seva satisfacció per la sortida de la presó del secretari general de l'ens, Tomàs Gea. Tal com ha avançat aquesta casa, Gea ha sortit aquest dimecres del centre penitenciari de la Comella en règim d'arrest domiciliari amb control monitoritzat.

Informa/Imatge: Joel Romero

Informació relacionada

3.236.59.63