/

Lia Povedano i Alda Babi aconsegueixen les primeres medalles d'Andorra als Jocs de Montenegro

Lia Povedano ha guanyat la primera medalla per a Andorra en els Jocs dels Petits Estats de Montenegro. La judoka ha estat bronze en la categoria de menys de 63 quilos.

Povedano ha estat de les primeres a sortir al tatami i ha guanyat el primer combat. Després ha patit dues derrotes consecutives i s'ha refet al quart, que li valia el bronze. En el seu cas, la competició era per lligueta i no per eliminatòries. D'aquesta manera, la judoka ha pujat al tercer calaix del podi, en aconseguir dues victòries i dues derrotes.

Poc després de les 16h Alda Babi ha aconseguit el segon bronze per a Andorra en menys de 53 kg. També hi té opcions Marc Reig en menys de 73.

Imatges: Eva Pons