MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 30º

El Temps Darrera previsió

Reportatge: Lima pot entrar aviat a formar part del club de les quatre dècades com a internacional

www.andorradifusio.ad

Ildefons Lima ja és història del futbol mundial, després de sumar més de 22 anys com a internacional. Un rècord impensable per al capità de la selecció, d'ençà que va debutar a Estònia el 22 de juny del 1997. Al sac, partits contra Brasil, França, Holanda, Portugal i Espanya, entre altres. Lima reconeix que encara no pensa en la retirada i es marca la propera fase pel Premundial com a possible punt final.

Del seu debut recorda que va ser un dia plujós a una petita illa d'Estònia. Va tenir la sort de fer el gol d'Andorra, però no va servir per guanyar.

Ilde Lima pot esdevenir aviat un jugador que ha jugat en una selecció en quatre dècades diferents. "Aquests dies van sortint bestieses d'aquesta mena. Potser quan em retiri me n'adonaré, però estant actiu, un no pensa en aquestes coses".

El seu millor record, el dia "màgic" contra Hongria, "la victòria més importnat del futbol nacional".

Si li preguntes pel jugador que més l'ha impressionat: "Fàcil. Ronaldo, el brasiler. Tenia una potència... Hi va haver una acció al mig del camp, vaig intentar aturar-lo, el meu germà el va intentar aturar i tampoc no va poder...".

Per la retirada vol esperar a algun partit especial i si no, "ja mirarem d'organitzar alguna cosa".

Informa: Joel Romero
Imatges: Jaume Sastre

Informació relacionada

3.226.97.214