/ 14º

L'Inter d'Escaldes cau eliminat amb honor a l'Europa League (0-1)

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda de l'Europa league. L'equip d'Adolfo Baines ha perdut contra el Dundalk d'Irlanda (0-1) a l'estadi Comunal i s'acomiada de la seva primera participació europea. Els andorrans han acabat amb un home més sobre el camp i han fet suar la victòria al rival, que ha demanat l'hora.

El Dundalk, molt fort físicament, ha imposat el seu estil i al quart d'hora ja havia obert el marcador amb un gol de McMillan. Els irlandesos pressionaven molt bé i l'Inter no trobava la sortida amb joc combinat.

Els irlandesos han tingut ocasions clares per ampliar el marcador, especialment a les botes de Murray. L'Inter n'ha tingut una, però el xut de Genís ha trobat el cos del capità Shields quan el xut anava a porta. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el joc s'ha embrutat i al quart d'hora el Dundalk s'ha quedat amb un home menys per doble groga a Boyle. Quedava mitja hora i el partit seguia obert, com volia l'Inter.

Els irlandesos, amb inferioritat, han reculat i la pilota ha sigut més dels escaldencs. Una centrada xut de Betriu ha estat el primer avís. En el segon, Genís, de cap, ha tingut el gol de la igualada i a poc per acabar Reyes no ha sabut batre el porter Rogers.

El Durdalk ha demanat l'hora i ha perdut temps. El 0-1 era suficient per certificar l'eliminació andorrana.

Imatge cedida: Inter d'Escaldes