MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Llovera torna satisfet del primer test amb l'Iveco abans del Dakar

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera ha tornat força satisfet del primer test al volant de l'Iveco del Team De Rooy, amb el qual disputarà el sisè Dakar. Els pròxims dies haurà de guardar repòs per recuperar-se d'un esquinç en un dit de la mà esquerra.

Les primeres sensacions amb el camió Iveco del Team De Rooy no podien ser més positives per a Albert Llovera. Al desert del Marroc ha tingut quilòmetres i els ha aprofitat. Diu haver gaudit molt. "He fet molts quilòmetres", explica lamentant però que no ha pogut provar tot el que hagués volgut sobre sorra. "En carretera, camins, bonys i salts sí que n'hem fet bastants".

Llovera ha tornat a casa amb una petita lesió en un dit de la mà esquerra. Explica que "no és greu però sí necessita d'una petita immobilització".

El proper serà el sisè Dakar per a Llovera i el tercer en camions. El primer tast al volant ha servit per comprovar que l'Iveco suposa un pas endavant respecte del Tatra de l'equip Bonver que va pilotar les dues últimes participacions. Assegura que "està més pensat per cursa, el xassís és molt mes bo i les suspensions són excepcionals".

L'equip holandès l'ha acollit amb els braços oberts i també ha valorat positivament el treball dels últims dies. Llovera serà, finalment, el tercer dels quatre pilots en cursa.

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala i Cedides per Albert Llovera

 

18.207.254.88