MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Llovera treballarà en la millora de l'accessibilitat per la Federació Internacional d'Automobilisme

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera formarà part d'una comissió d'accessibilitat de la Federació Internacional d'Automobilisme per millorar els interessos dels pilots amb discapacitat. A banda d'això, obrirà la temporada de Ral·licròs 2 a Barcelona del 27 al 28 d'abril.

A la tasca d'ambaixador caldrà sumar un nou càrrec a Albert Llovera. El pilot assessorarà una comissió d'accessibilitat per potenciar la presència de pilots amb discapacitat i resoldre algunes problemàtiques. Actualment hi ha 42 llicències. Una de les preocupacions té a veure amb l'homologació dels comandaments, però n'hi ha més. "Treballaran perquè els circuits estiguin més adaptats i que els podis estiguin adaptats. Jo els vaig dir que a mi m'era igual, en principi, perquè si vas al podi i no està adaptat, encara dones més la nota", feia broma Llovera.

El pilot continuarà la participació un any més al Ral·licròs 2. El calendari preveu set curses a indrets com Espanya, França, Regne Unit, Bèlgica, Suècia i Noruega. A més, també n'hi haurà una a Sud-àfrica, però Llovera veu difícil poder anar-hi. Enguany, l'objectiu és clar. "M'agradaria entrar a dos o tres semifinals. Són curses molt intenses i molt curtes", explica, tot recordant que "és una loteria" i posant l'atenció en les sortides.

Llovera té la intenció de disputar alguna cursa a Suècia del Campionat Nòrdic. Els problemes amb els dits semblen superats i el pilot estarà al 100 per cent per iniciar la temporada el 27 d'abril a Barcelona.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares-Arxiu

3.231.229.89