MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Maeva Estevez tornarà a surfejar nou mesos després

www.andorradifusio.ad

Maeva Estevez ja veu la llum al final del túnel. La surfista de neu està a punt de superar l'enèsima lesió al genoll, potser la més dura de totes. La setmana vinent tornarà a surfejar 9 mesos després.

El 13 de desembre es va trencar el genoll a la primera prova de Copa del Món de la temporada. Encreuat, lateral intern, extern i menisc. 4 mesos després havia de tornar a passar pel quiròfan per unes adherències i dues setmanes després es va trencar l'altiplà tibial en una caiguda. Tot ha quedat enrere. Intensifica els entrenaments. El 22 de setembre tornarà a pujar a la taula nou mesos després.

No és la primera lesió al genoll per a Estevez, però sí espera que sigui l'última. No tot són males notícies. La surfista té dos punts importants a favor, només té 23 anys i els bons resultats obtinguts en la darrera fase de bonança. Enguany no té pressa ni té decidit si farà Copa del Món o Copa d'Europa.

Aquests dies continuarà intensificant els entrenaments. El 22 marxa a Stelvio amb l'equip francès. No portarà la taula de boarder cross, la intenció és tenir un primer contacte amb la neu amb una taula convencional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

3.95.131.208