/

La manca de rodatge condemna els Isards a Dinamarca (25-10)

La selecció de rugbi ha obert la Conferència 2 Nord europea amb una derrota per 25 a 10 contra Dinamarca, aquest dissabte a la tarda a Copenhaguen, en un partit marcat per la pluja i la manca de rodatge dels Isards.

L’estrena europea no podia començar de la millor manera per a la selecció tricolor. Peter Ambor, que aquest dissabte ha tancat definitivament la seva trajectòria amb els Isards, trobava forat per la banda dreta i feia el primer assaig al minut 7 de partit. El debutant Aymar Ponsolle enviava entre pals el xut de transformació i Andorra es posava per davant 0 a 7.

Dinamarca ha capgirat el marcador gràcies a l’efectivitat del seu 15. Tres xuts de Nielsen han posat per davant els danesos, 9 a 7, abans del descans.

En un terreny de joc cada vegada més impracticable per la pluja i amb uns jugadors encara en pretemporada i sense ritme de partits, Andorra ho tenia cada vegada més difícil per imposar el seu joc. Ponsolle ha tornat a posar per davant els Isards amb un cop de càstig, però l’alegria ha durat ben poc.

Nielsen ha capgirat el marcador amb dos xuts a pals. Ja a les acaballes ha arribat la sentència, amb un assaig dels danesos a la sortida d’una melé en zona de 22 andorrana, quan Andorra jugava amb un home menys per targeta groga a Ambor. Amb la transformació i un últim xut a pals dels danesos en temps afegit, la victòria s’ha quedat a Copenhaguen per 25 a 10.

Els Isards no tornaran a jugar fins al pròxim 29 d’abril, a l’Estadi Nacional, contra Noruega.

Informa i imatges: Joan López