MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Margot Llobera, primera ambaixadora de la Creu Roja Andorrana

www.andorradifusio.ad

Margot Llobera és la primera ambaixadora de la Creu Roja Andorrana. La pilot, que prepara el debut al Ral·li Dakar en espera de completar el pressupost, ha tingut un paper força actiu com a voluntària durant la pandèmia del coronavirus.

Margot Llobera ha estat escollida per ser la primera ambaixadora de la Creu Roja Andorrana per representar millor que ningú els valors i el compromís de l'entitat.

Des d'aquest dimarts ajudarà a fer difusió d'una tasca que ha conegut de primera mà com a voluntària, col·laborant en la recollida i repartiment d'aliments a les persones més necessitades durant la pandèmia de la Covid-19, ha explicat la pilot. 

En aquest sentit, també ha valorat que "per sort tenim entitats com la Creu Roja, que fan una tasca impresionant".

Llobera continua preparant el seu primer Dakar en motos. Encara no té tancat el pressupost, però la xifra que la separa de disputar el ral·li més dur del món és menor que ara fa un any, quan s'hi va quedar a les portes.

Ha remarcat que "tot ho portem al dia, l'únic problema que tenim és el pressupost, que està en l'aire" i ha assenyalat que "estem a l'espera".

Llobera és optimista i ja té un lloc destinat a la Creu Roja Andorrana en la roba que portarà el gener a l'Aràbia Saudita, si el pressupost ho permet.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

3.235.11.178