MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

Marín, Verdú, Gutiérrez i Esteve, els més ben dotats per les beques ARA

www.andorradifusio.ad

Quatre competidors de la federació d'esquí, Joan Verdú, Mireia Gutiérrez, Irineu Esteve i Lluís Marín, són els esportistes que reben més dotació en el nou cicle de beques del programa d'alt rendiment. Els ajuts del Govern augmenten respecte al cicle anterior.

Lluís Marín encapçalava en solitari el rànquing l'any passat. Després d'una temporada discreta, el surfista de neu ha vist com passa de 22.000 euros a 18.000. La mateixa quantitat que reben els esquiadors alpins Joan Verdú i Mireia Gutiérrez i l'esquiador de fons Irineu Esteve. Completen el programa elit dos esquiadors més, Marc Oliveras en alpí i Xavi Areny en esquí de muntanya, amb 12.000 euros.

Destaca la tennista Vicky Jiménez. Per la seva progressió s'ha convertit en una aposta. Per edat, tretze anys, forma part del programa de joves promeses, però veu doblada la beca anterior, i també rep 12.000 euros.

A la mateixa xifra arriben la palista Mònica Doria i el competidor d'esquí adaptat Roger Puig.

Les beques ARA creixen. Sense comptabilitzar els esportistes de curses de muntanya, que encara estan en temporada, hi ha un augment de catorze mil euros. La xifra global és de 291.576 euros.

Informa: David Domingo