/

La Massana i el Penya Encarnada, primeres sorpreses de la Copa Constitució

La Massana i el Penya Encarnada van sorprendre als vuitens de final de la Copa Constitució. Els dos equips de segona van superar l'Atlètic d'Escaldes i l'Ordino. L'Engordany i el Carroi també avancen a quarts de final.

Primeres sorpreses a la Copa Constitució. La Massana va guanyar l'Atlètic d'Escaldes per 1 gol a 3. Els escaldencs van començar marcant per via de Dani Rojas al minut 57, però els de Jordi Pascual van capgirar l'electrònic amb un 'hat-trick' de Diego Marinho.

El Penya Encarnada va ser l'altre equip que va causar sensació als vuitens de final del torneig en guanyar per 1 a 2 l'Ordino. Els de David Urrea van ser els primers a posar-se per davant al marcador al minut 12 amb una diana de Mark Whiters. A la represa, Walter Gómez va fer taules al minut 61. Amb l'empat a 1 es va arribar a la pròrroga. A dos minuts de la tanda de penals, Rashid Idris feia el gol que classificava el Penya.

L'Engordany no va donar opció a l'Encamp i va protagonitzar la golejada de la jornada, en guanyar per 11 a 1. Tot i això, els encampadans van ser els primers a marcar, amb una diana d'Isaac Pedrós al minut 15. A partir de llavors, domini dels de Filipe Busto que van mostrar-se molt superiors gràcies als 'hat-tricks' d'Aaron Sánchez i Morgan Lafont. A més, Luigi San Nicolás, per partida doble, Junior, Marc Ferré i Sebas Gómez van arrodonir el marcador.

Finalment, el Carroi va superar el Lusitans per 3 gols a 1. Els lusos van presentar-se amb només 11 jugadors, però van ser capaços de posar-se per davant amb un gol de Paquito al minut 15. A la represa, Adamin Oyuela, Rui Barroso i Rafa Martins van capgirar el marcador i certificar el triomf de l'actual cuer de primera divisió.