/ 14º

El MoraBanc s'adjudica el trofeu de bàsquet Escaldes-Engordany contra la Penya (90-80)

El MoraBanc Andorra s'ha adjudicat la segona edició de

El MoraBanc Andorra s'ha adjudicat la segona edició del trofeu de bàsquet Escaldes-Engordany en derrotar el Joventut de Badalona al Prat Gran per 10 punts (90-80). Els homes d'Ibon Navarro han dut la iniciativa en el marcador i han estat superiors als verd-i-negres.

Després de dues derrotes ajustades contra el Barça i el Pau Orthez, el MoraBanc s'ha retrobat amb la victòria contra la Penya. Els d'Ibon Navarro han fet un bon partit, minimitzant la pèrdua de pilotes i repartint bé el joc (21 assistències).

L'encert en els triples (sis al primer quart, amb tres de Jeremy Senglin) ha permès els andorrans agafar les primeres distàncies. La Penya, però, no ha deixat que el MoraBanc s'escapés en el marcador i al descans la diferència era de 5 punts (45-40). En la represa, no ha canviat la decoració del matx, però a poc a poc els d'Ibon Navarro s'han trobat més còmodes i Musli ha fet mal en el joc interior (14 punts).

El marcador s'ha eixamplat i el MoraBanc, amb accions espectaculars de Walker i la bona aportació de Senglin, màxim anotador amb 17 punts, no ha patit per derrotar la Penya i que el trofeu d'Escaldes-Engordany es quedés a casa.

Dijous vinent, els andorrans jugaran el darrer amistós de la pretemporada. Serà a Balaguer contra el Casademont Saragossa.

Imatge: Kevin Ribeiro