/ 20º

El MoraBanc Andorra comença amb bon peu la marató de desembre (76-85)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dijous la cinquena vict&ograv

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dijous la cinquena victòria ACB de la temporada guanyant 76-85 a la pista del RETAbet Bilbao Basket en el partit pendent de disputar de la vuitena jornada. Els d’Ibon Navarro, amb un Jeremy Senglin intractable amb 30 punts i un 35 de valoració (MVP de la Jornada 8), decantarien la balança en els últims minuts amb un 12-21 de parcial. Es tracta de la quarta victòria andorrana en els últims cinc partits ACB.

L’ajornament de tot un seguit de partits per culpa de la Covid ha obligat al MoraBanc Andorra a comprimir fins a l’extrem el seu calendari. Tant és així què durant aquest mes de desembre i principis de gener, els del Principat disputaran un total de 14 partits (10 d’ACB i 4 d’Eurocup). El primer d’aquests enfrontaments, a la pista del RETAbet Bilbao, en el partit pendent de la vuitena jornada, acabaria de la millor manera pels interessos tricolor.

Amb Bandja Sy recuperat per a la causa i sense els tocats Diagne i Gielo, el MoraBanc Andorra sabria esperar el seu moment per donar l’estocada definitiva a pocs minuts del final d’un partit què, fins aleshores, estaria marcat per una igualtat màxima. Els del Principat, sense encert, veurien com el conjunt basc començaria guanyant la partida a prop de cistella gràcies a l’aportació de Felipe Dos Anjos, el seu millor home amb 8 punts, 10 rebots i un 15 de valoració. Al final del primer quart, però, s’arribaria amb un empat a 19 entre dos equips que no volien cedir terreny. La tònica en el segon quart seria la mateixa fins què Ibon Navarro donaria amb la tecla donant entrada a Jeremy Senglin. Amb l’americà sobre el parquet del Bilbao Arena, i amb una bona direcció de Sergi Garcia, el MoraBanc Andorra viuria els seus millors moments fins aleshores (29-34) però l’aparició d’un Jonathan Rousselle salvador deixaria un ajustat 36-38 al descans.

La segona meitat començaria amb un triple de Jaylon Brown que deixaria el conjunt d’Àlex Mumbrú, de nou, per davant en el marcador (39-38). La igualtat i les alternances serien una constant al llarg del tercer quart fins al punt d’arribar a l’últim quart amb tot per decidir (52-52). I de fet no seria fins a pocs minuts del final (64-64) que l’equip d’Ibon Navarro donaria el cop de gràcia. Els del Principat, vivint de la màgia i del recital d’un Senglin imparable, designat Jugador de la Jornada 8, acabarien decidint el partit gràcies a un 12-21 de parcial en els últims minuts (76-85).

La propera cita del MoraBanc serà aquest diumenge, a la Bombonera, contra el Coosur Real Betis (12:30h), en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.