/

El MoraBanc Andorra fa el que pot a Bolonya (87-72)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dimarts la segona derrota de

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dimarts la segona derrota de la temporada a l’Eurocup (1/2) a la pista de la Virtus (87-72). L’equip del Principat, malgrat arribar a guanyar d'onze punts al final del primer quart (17-28) amb un espectacular 7/9 en triples, s’ha acabat topant amb la realitat, el talent i la superioritat física dels italians. Moussa Diagné (9 punts, 6 rebots, 17 de valoració) i Clevin Hannah (15 punts), els millors del MoraBanc.

Després de debutar amb derrota a Mònaco i passar per sobre del Ratiopharm ULM en el debut europeu del MoraBanc a casa, aquest dimarts l’equip d’Ibon Navarro perseguia la segona victòria, la primera a domicili, però s’ha topat de front amb un rival superior. La Virtus, intractable en aquest inici del curs guanyant tots els partits que ha disputat, guanyadora de dues Eurolligues (98 i 2001), és un equip construït per conquerir la Lega i l’Eurocup amb Sasha Djordjevic a la banqueta i jugadors de la talla de Stefan Markovic, Milos Teodosic o Julian Gamble, avui un autèntic malson amb 19 punts, 4 rebots, 26 de valoració en els 19 minuts que ha estat a pista.

I això que el MoraBanc ha començat el partit veient la cistella com una piscina amb un 7/9 en triples en el primer quart. L’equip del Principat, vivint de l'encert des de 6,75, amb un inspirat Clevin Hannah (4/5 en el partit), arribaria a guanyar d’onze punts (17-28). La Virtus, dirigida a pista per Stefan Markovic, s’aguantava en partit gràcies als punts de Julian Gamble. Però com era d’esperar, amb el pas dels minuts, el MoraBanc aniria perdent encert i els locals, fent-se forts dins la zona, amb un Gamble imparable, retallarien l’avantatge fins arribar a capgirar el marcador (32-31) després d'un 15-3 de parcial. Els d’Ibon Navarro, però, aguantant com podien les embestides dels de Sasha Djordjevic, tancarien el segon quart amb un mínim desavantatge de cinc punts (43-38) malgrat el 26-10 de parcial.

En la represa els italians no afluixarien i amb l’aparició de Baldi Rossi (10 punts) seguirien marcant el ritme del partit arribant a tenir una màxima de quinze punts al final del tercer quart (64-49). El MoraBanc, malgrat patir en el joc estàtic, amb una fluixa aportació ofensiva i perdent 18 pilotes, no es donaria per vençut (77-64). Això sí, sense Gamble expulsat després de rebre una tècnica i una antiesportiva, l’aparició final de Milos Teodosic (15 punts), absolutament desparegut fins el moment, rellançaria a la Virtus fins el definitiu 87-72.

Després de disputar dos partits en 72 hores el MoraBanc Andorra tornarà a casa cinc dies després per preparar el partit de Lliga Endesa d’aquest proper dissabte (18h), cinquena jornada, contra l’imbatut San Pablo Burgos de Joan Peñarroya. El partit, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.