/ 20º

El MoraBanc Andorra es juga la lliga Catalana de LEB or a Barris Nord

El MoraBanc Andorra busca aquest dijous a la tarda a Lleida el primer títol de la temporada, la lliga Catalana de LEB or. Per aixecar el trofeu, els de Natxo Lezkano hauran de remuntar els dos punts de renda que es va emportar el Força Lleida del Poliesportiu. El tècnic no arriscarà amb els lesionats.

És l'últim partit de la pretemporada, però no deixa de ser un títol en joc i el MoraBanc vol començar amb bon peu la travessia per la LEB or. El Força Lleida, aquest dijous ja amb la seva estrella Michael Carrera, va avisar dilluns amb una victòria per dos punts (84-86). Aquesta tarda els tricolors volen rescabalar-se i celebrar el primer títol.

Per Lezkano l'objectiu és començar la lliga LEB or amb bon peu. Abans, però, assegura que el repte d'obtenir el premi de la lliga Catalana també té rellevància. "A una setmana i escaig del primer partit de lliga que és el que és realment important per nosaltres. Jugar per un títol també ens fa il·lusió. En aquest cas encara que no sigui el més prioritari, és important guanyar".

Natxo Lezkano té clar que la fórmula per guanyar al Barris Nord passa per la defensa, el punt feble fa uns dies. "Aquest és l'aspecte clar a millorar. Hem d'establir unes normes, complir-les, ser bastant més proactius a l'hora de defensar i no tan reactius com en l'últim partit. El que hem de fer és no deixar que l'atac rival mani sobre la nostra defensa".

El tècnic no arriscarà i els tocats Rafa Luz, Juan Rubio i Tobias Borg no jugaran. Per conquerir la lliga Catalana, el MoraBanc ha de guanyar per més de dos punts. En cas de fer-ho per dos s'hauria de jugar una pròrroga. El partit començarà a tres quarts de set.

Imatges: Arxiu RTVA