/

El MoraBanc Andorra puja a la quarta plaça en una classificació molt ajustada

Les opcions del MoraBanc Andorra per disputar la Copa sobre el pa

Les opcions del MoraBanc Andorra per disputar la Copa sobre el paper han pujat aquesta jornada com l'escuma. Completada la jornada l'equip és ara quart a la classificació. Les dues victòries consecutives contra Baskònia i Bilbao, rivals directes per ser a Màlaga, han catapultat l'equip a les primeres places.

El MoraBanc Andorra va aconseguir dissabte una victòria brillant contra el Bilbao Basket, 82 a 87, malgrat les baixes importants que tenia l'equip. Aquest resultat va permetre veure la jornada de diumenge asseguts tranquil·lament al sofà.

Un bon resultat va arribar a Madrid, els blancs es van desfer del Burgos, rival directe en la lluita per ser a la Copa. Al final triomf per als de Pablo Laso 104 a 93. Un partit que enfrontava dos rivals directes per a la Copa va ser el Baskonia-Joventut. Els de Vitòria van haver de suar de valent el triomf per un ajustat 87 a 86.

El Joventut serà un dels propers rivals de l'Andorra. Un resultat important va ser la victòria de l'Unicaja 79 a 76 contra l'Herbalife Gran Canària. Un resultat que acosta els malaguenys a les vuit primeres places. Hem de recordar que quan es decideixi la classificació per a la Copa si l'Unicaja no està entre els vuit primers llavors només hi haurà set places.

Ara el MoraBanc és quart però té el mateix balanç que el setè classificat i està a només una derrota de l'onzena plaça que ocupa justament l'Unicaja.

Queden cinc partits per decidir la classificació per a la Copa i el més positiu és que l'Andorra en jugarà tres a casa. El primer contra el Tenerife, després visita la pista del Reial Madrid. Acte seguit dos partits a casa contra rivals directes, Joventut i Saragossa. El partit definitiu serà el dissabte 11 de gener al Nou Congost contra el Baxi Manresa.