/ 20º

El MoraBanc Andorra recupera el seu ADN (95-68)

El MoraBanc Andorra ha sumat la tercera victòria de la temporada a l’Eurocup (3/3) després de derrotar l’AS Mònaco per un contundent 95-68 capgirant el bàsquet ‘average’. Els tricolor, sobreposant-se a un fluix inici, han acabat jugant a plaer amb un 31-16 en l’últim quart i una anotació molt repartida. Clevin Hannah MVP amb 16 punts, 4 assistències, 20 de valoració.

Recital del MoraBanc Andorra aquest dimarts a la Bombonera en el millor moment. Després de sumar tres derrotes consecutives entre ACB i Eurocup, després de perdre la imbatibilitat de local, els jugadors d’Ibon Navarro han fet una pas endavant i s’han tornat a fer forts a casa derrotant a un dels equips més potents i més físics d’aquesta Eurocup.

Amb un inici fred com la temperatura de portes cap a fora el MoraBanc començaria el partit a remolc i amb poques idees en atac davant d’un Mónaco més agressiu que agafaria els primers avantatges (6-10). Dejan Todorovic (10 punts) era l’únic que salvava els plats però una reacció andorrana amb un 9-4 de parcial deixaria els tricolor un punt per damunt (15-14). Amb alternances constants en el marcador, el MoraBanc Andorra veuria com el rival marxaria de vuit punts (17-25) amb dos triples consecutius de Dylan Ennis i Dee Bost. 19-25 al final d’un primer quart que no tindria res a veure amb el segon. De fet, el partit es giraria com un mitjó. Els d’Ibon Navarro, liderats per Clevin Hannah i amb una anotació molt repartida signarien un 19-5 de sortida (38-30) encara què una desconnexió andorrana permetria al Mònaco apropar-se després d’un 0-7 de parcial. 38-37 al descans.

Però el MoraBanc Andorra de les grans ocasions tornaria a aparèixer a l’inici de la segona meitat. Des de la defensa, corrent al contraatac, rematant des del triple (11/25) i amb una gran aportació de Tyson Pérez (12 punts, 7 rebots) l’equip del Principat començaria a obrir forat (64-52). En l’últim quart, jugant a plaer, amo absolut del partit amb l’aparició de Jeremy Senglin (16 punts), l'equip tricolor s’acabaria fent amb la tercera victòria de la temporada a l’Eurocup que l’apropa una mica més al TOP-16 a quatre jornades per al final. Destacar el debut del jove Alexis Bartolomé (95-68).

El proper compromís del MoraBanc Andorra corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Endesa serà aquest diumenge (12:30h) a la pista del Movistar Estudiantes en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.