/ 14º

El MoraBanc Andorra es reenganxa a l’ACB amb una meritòria victòria (62-79)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte a la pista de l&rsqu

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte a la pista de l’Herbalife Gran Canària la quarta victòria ACB de la temporada (62-79). Els d’Ibon Navarro, perdien de dos punts al descans (36-34), deixarien el partit sentenciat al final del tercer quart després d’un 6-25 de parcial. Sergi Garcia, 8 punts, 4 rebots, 4 assistències, MVP del partit amb un 16 de valoració. David Jelinek màxim anotador amb 15 punts.

Quatre setmanes després de l’últim partit a la Lliga Endesa (25 d’octubre al Palau Blaugrana - 7a jornada ACB), el MoraBanc Andorra, amb quatre partits ajornats per culpa de la Covid, ha disputat aquest dissabte el compromís corresponent a la 12a jornada ACB. Doncs després de tant de temps d’inactivitat, i 48 hores després de sumar la tercera victòria a l’Eurocup (82-69) contra l’Anvers, el combinat andorrà ha estat capaç de sortir victoriós del Gran Canària Arena.

Amb Haukur Palsson però sense Moussa Diagné malgrat reaparèixer aquest el passat dijous molts mesos després, el MoraBanc Andorra començaria el partit molt desencertat i permetent molts rebots ofensius al conjunt canari. Sense un clar dominador i amb canvis constants en el marcador, un triple d’Andrew Albicy, avui rival dels tricolor, deixaria els locals a quatre punts de diferència (14-10). Una petita reacció del MoraBanc capitanejada per Tomasz Gielo (4/5 en triples) ajudaria a tancar el primer quart amb un empat a 15 punts. L’Herbalife Gran Canària començaria el segon quart amb una marxa més i arribant a tenir una renda de cinc punts (27-22) però els tricolor, fent la goma, tornarien a reaccionar (29-32) després d’un 2-10 de parcial. Al final, al descans, els canaris agafarien de nou la davantera amb un ajustat 36-34.

Però el tercer quart ho canviaria tot. El MoraBanc Andorra, sense pietat, sortiria en tromba. El 0-4 de sortida (36-38) serviria d’avís però els quatre triples seguits consecutius del MoraBanc Andorra deixaria ko l’equip de Porfi Fisac. El 0-16 de sortida (36-54) seria una llosa per a un equip què, malgrat intentar-ho, seria víctima de l’encert tricolor i de la mala dinàmica de resultats que arrossega en aquest inici de curs. El 42-59 al final del tercer quart ja deixaria el partit sentenciat després d’un 6-25 de parcial. La diferència en l’últim quart arribaria als 20 punts de diferència (46-66). L’Herbalife Gran Canària ho seguiria intentant però el MoraBanc Andorra, controlant el partit, acabaria sumant una victòria molt més plàcida del que es podria haver imaginat, sobretot venint d’on ve plantant-li cara a la Covid (62-79).

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar el dijous 3 de desembre, partit pendent de la 8a jornada ACB, a la pista del RETAbet Bilbao Basket (18:30h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.