/ 20º

El MoraBanc Andorra es retroba amb la victòria davant del Monbus Obradoiro

El MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la victòria per la porta gran al Poliesportiu, davant del Monbus Obradoiro. Els d'Ibon Navarro han completat un partit sense fissures i s'han acabat imposant de 24 punts, per 93 a 69. Ha estat una bona injecció de confiança per començar la segona volta.

Una bona posada en escena sol ser sinònim d'un bon partit i la del MoraBanc contra l'Obradoiro ha estat excepcional. Bandja Sy feia la primera declaració d'intencions dels andorrans, que han sortit amb la intensitat que tant es va trobar a faltar dimecres passat contra el Tofas Bursa. Amb una bona defensa i transicions ràpides, els punts anaven caient fins a arribar als 15 de diferència al primer quart.

El Monbus Obradoiro es mantenia en el partit amb els tirs de Magee, però ha anat sempre a remolc. Walker ha tornat a volar al Poliesportiu i el públic ha vibrat amb el d'Ohio. Una bona reacció dels gallecs en el tram final del segon quart deixava un ajustat 47 a 43 al descans.

Però el MoraBanc ha tornat a obrir forat en el marcador a la represa. Els d'Ibon Navarro no han llançat tant de tres com en altres partits, però han destrossat la defensa de l'Obradoiro amb un 72% d'efectivitat en el tir de dos.

Les diferències s'han anat ampliant en el darrer quart, amb accions que han fet aixecar el públic com aquest alley-hoop firmat per un Walker estratosfèric. Llovet tancava un gran partit davant del seu exequip com el jugador més valorat del MoraBanc, amb 6 punts, 9 rebots i 3 assistències.

Victòria final per 93 a 69 i injecció de moral abans d'afrontar el proper compromís de l'Eurocup amb aires de final, dimarts al Poliesportiu davant Unicaja.

Imatges: Kevin Ribeiro