/ 12º

El MoraBanc Andorra s’estrena davant el Montakit Fuenlabrada (79-69)

L’equip tricolor ha sumat aquest dissabte la primera vict&o

L’equip tricolor ha sumat aquest dissabte la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa després de guanyar 79-69 el Montakit Fuenlabrada. El combinat andorrà, molt desencertat en el triple (4/21), especialment en la primera meitat (0/10), ha marcat diferències en el tercer quart amb un 34-23 de parcial que ha sentenciat el partit. Dels locals, Jeremy Senglin el millor amb 14 punts, 24 de valoració i Clevin Hannah màxim anotador amb 15 punts. Christian Eyenga MVP amb 25 punts, 29 de valoració.

Després de la derrota a València i sobretot de la pobre imatge que va donar el MoraBanc Andorra a la capital del Túria, l’equip del Principat només podia anar cap amunt. Els d’Ibon Navarro, molt lluny de la seva millor versió, conscients que cal fer de la Bombonera un fortí si es vol lluitar per reptes il·lusionants, estaven obligats a reaccionar davant d’un rival que en la seva estrena el passat dimarts, ha tingut molts més dies que el MoraBanc per descansar i preparar aquest partit, perdia clarament davant el San Pablo Burgos.

L’inici del partit a la Bombonera ha estat marcat per la manca d’encert d’uns i altres. Serveixi d’exemple el 0/10 en triples del MoraBanc al descans. Els d’Ibon Navarro, molt espessos en atac, tiraven de la defensa per manar en el marcador (9-5). Al final del primer quart, mínima diferència favorable als interessos locals (16-13) amb un Dejan Musli de protagonista.

En el segon quart la tendència del partit seria la mateixa. El MoraBanc, sense trobar bones situacions en atac, tiraria de les accions individuals de Clevin Hannah o dels tres tirs lliures finals de Jeremy Senglin per arribar al descans amb un escarransit 33-28 davant el Montakit Fuenlabrada i sort del 2/12 en triples del conjunt madrileny.

En la represa els tricolor sortirien amb una marxa més i de la mà d’un inspirat Bandja Sy (11 punts) des del triple (3/3) el MoraBanc marxaria en el marcador arribant a tenir un avantatge de 16 punts (58-42). El mateix Dejan Musli (11 punts en 14 minuts) s’apuntaria a la festa amb els seus fonaments sota la cistella. Amb un 66-52 al final del tercer quart, i malgrat arribar a guanyar de 18 punts (73-55) el MoraBanc s’ha deixat anar i ha vist com el Montakit Fuenlabrada, amb un gran Christian Eyenga, s’apropava perillosament després d’un 2-12 de parcial (75-67).

Al final però el MoraBanc Andorra ha acabat tancant el partit i sumant la primera victòria de la temporada en l’estrena davant la seva afició (79-69).

El MoraBanc Andorra es prepara ara per disputar aquest proper dimarts el primer partit de la temporada a l'Eurocup a la pista del Mònaco (19h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Oscar Merino