MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

El MoraBanc Andorra confia a mantenir el pressupost la temporada vinent

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc Andorra espera mantenir el pressupost per a la pròxima temporada, malgrat la crisi sanitària. El president Gorka Aixàs ha destacat la bona resposta dels patrocinadors per a la fase final i ha anunciat la renovació del patrocini amb Molines Patrimonis dues temporades més.

De mica en mica, el MoraBanc Andorra va resolent els dubtes al voltant del pressupost per a la temporada vinent.

La participació a l'Eurocup per quarta temporada consecutiva serà un element clau a l'hora de mantenir patrocinadors, ja que dona visibilitat arreu d'Europa.

Des del club es mostren satisfets amb la resposta dels patrocinadors i esperen no patir gaires afectacions el pròxim curs. Així ho ha destacat el president del club, Gorka Aixàs.

En aquesta línia, ha tancat la renovació per dues temporades del patrocini amb Molines Patrimonis. L'empresa també ha anunciat que cedirà els espais publicitaris de la fase final a Andorra Turisme valorants en 36.000 euros. A aquesta iniciativa també s'afegirà l'empresa Tres Estudi

En clau esportiva, les opcions de l'equip de fer un bon paper a València s'han vist alterades amb la baixa de Dejan Musli, assenyala Aixàs.

Assegura que encara no han parlat de renovacions i fitxatges. La planificació de la pròxima temporada s'ultimarà una vegada acabi la fase final a València.

Informa: Joel Romero
Imatges: Txema Galilea

Informació relacionada

3.219.167.194