MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

El MoraBanc farà descomptes i retorns per compensar els abonats

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc compensarà els abonats davant el possible retorn de la lliga a porta tancada. Hi haurà un 30% de descompte per als que vulguin renovar l'abonament l'any vinent i aquells que ho desitgin podran recuperar un 20% de la quota d'enguany.

La voluntat de represa de la lliga Endesa també ha anat acompanyada de la confirmació que el retorn seria a porta tancada.

Davant aquesta situació, el MoraBanc ha ofert dues alternatives als abonats. La primera és premiar aquells que vulguin renovar l'abonament de la temporada vinent amb un descompte del 30%.

La segona és per a aquells que desitgin recuperar una part del que han pagat, concretament el club retornarà un 20% de la quota de temporada. Aquest percentatge correspon als 5 partits de lliga que quedaven per disputar-se a casa.

De dilluns fins al 31 de maig es podrà demanar el reemborsament, després d'omplir un formulari a la pàgina web del club.

El cap de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, ha assenyalat que "malgrat que no són situacions en les quals haguéssim pensat que ens trobaríem, les circumstàncies ens obliguen a prendre decisions per respecte als nostres aficionats més fidels i als que més volem cuidar sempre, que són els nostres abonats".

Aquesta casa ja va avançar que Andorra és una de les possibles seus pel retorn de la competició.

L'ACB ha de presentar el plec de bases per començar a rebre les diferents propostes, entre les quals hi haurà l'andorrana.

L'organisme té fins al 31 de maig, com a data màxima, per decidir si finalment es reprèn la lliga. 

Informa: Joel Romero
 

34.204.176.125