/ 12º

El MoraBanc manté la imbatibilitat a la pretemporada a costa del potent Barça

El MoraBanc Andorra manté el ple de victò

El MoraBanc Andorra manté el ple de victòries a la pretemporada després de guanyar el reforçat Barça de Mirotic, Abrines, Higgins i Davies en el segon partit de preparació (71-69). Jeremy Senglin, amb 12 punts, ha estat el màxim anotador en un duel amb alts i baixos, típic d'aquestes alçades del curs.

L'entrada dels andorrans a la pista ha estat més encertada que la del Barça, que s'ha vist per sota amb un clar 2-13 de sortida. Els triples del MoraBanc entraven i als blaugranes els costava entrar en el partit. El primer quart s'ha resolt favorablement als interessos andorrans per 6 punts (14-20). En el segon quart, el Barça ha aconseguit aturar la producció ofensiva dels d'Ibon Navarro, que s'han quedat en 9 punts en deu minuts. La defensa blaugrana i el desencert andorrà han fet que al descans els homes de Pesic manessin per dos punts (31-29). El tercer quart ha estat clarament per al MoraBanc, que ha recuperat l'encert en els triples. Al darrer període s'ha entrat amb 8 punts de renda per als d'Ibon Navarro, però el Barça ha ajustat el marcador a poc a poc. El MoraBanc ha mantingut la calma i Senglin amb dos tirs lliures ha posat el 68-71 que acostava els andorrans a la victòria. En la darrera acció, Mirotic ha anotat un tir lliure i ha tirat a fallar el segon. Abrines s'ha fet amb el rebot, però ha errat el tir que hagués portat el partit a la pròrroga. El MoraBanc sumava així la segona victòria de la temporada contra un dels equips potents de la lliga i agafa confiança en vista a la lliga Catalana.

Precisament Barcelona ha acollit aquest dijous la presentació d'aquesta competició, amb la presència del president del MoraBanc, Gorka Aixàs. L'equip defensarà el títol en la primera semifinal, dilluns vinent, contra el Baxi Manresa, al Palau Olímpic de Badalona. L'altra semifinal la disputaran la Penya i el Barça. El Cadí la Seu serà l'amfitrió de la lliga catalana femenina contra l'Spar Citylift Girona, el 15 de setembre, mentre que el sènior B del MoraBanc es jugarà contra el Vic l'accés als quarts de final de la lliga Catalana EBA.

Informa: Sergi Cano