/ 20º

El MoraBanc planta cara al València tot i la inferioritat en el joc interior (74-90)

El MoraBanc ha obert la fase final de la lliga Endesa amb una der

El MoraBanc ha obert la fase final de la lliga Endesa amb una derrota per 74 a 90 davant del València Basket. Tot i la inferioritat en el joc interior per culpa de les baixes, els d'Ibon Navarro han plantat cara i han arribat a estar només un punt per sota en el darrer quart. El següent partit de la lligueta arribarà dissabte, contra l'Herbalife Gran Canària.

Amb les baixes de Diagne i Musli en el joc interior, el MoraBanc ha apostat per un joc ràpid i intens des de l'inici, però la manca d'encert en el tir ha fet que acabés el primer quart vuit punts per sota, 14 a 22. Tunde Olumuyiwa debutava una setmana després de la seva arribada amb una bona actuació, 6 punts i 5 rebots en els 10 minuts que ha estat en pista.

Els d'Ibon Navarro s'han mantingut dins el partit, però el València ha continuat per davant i ha ampliat la diferència fins als 16 punts al tercer quart. Quan estava més contra les cordes, el MoraBanc s'ha refet i ha remuntat fins a posar-se només un punt per sota a set minuts per al final, 69 a 70. Però el València ha recuperat la solidesa i no ha perdonat les errades no forçades dels andorrans, que no han tornat a anotar fins al darrer minut. Amb un parcial de 3 a 20, els de Jaume Ponsarnau han trencat el partit definitivament i s'han acabat imposant per 74 a 90.

Jelínek ha estat el màxim anotador del MoraBanc, amb 11 punts, i Senglin el més valorat, amb 12. Els tricolors tindran 48 hores per recuperar forces abans de disputar el segon partit, dissabte contra l'Herbalife Gran Canària, a partir de dos quarts de set de la tarda a la Fonteta de Sant Lluís.

Informa: Joan López
Imatge cedida: ACB Foto