/ 20º

El MoraBanc Andorra perd contra el Burgos i es queda a les portes de les semifinals de la lliga Endesa

Comiat amarg del MoraBanc de la fase final de la lliga. I és que l'equip, tot i les baixes, ho ha tingut a tocar davant del Burgos. Després de plantar-se amb 10 punts d'avantatge a l'últim quart, uns mals darrers minuts han suposat l'adéu a les semifinals.

Els d'Ibon Navarro han perdut una oportunitat única després de dominar en el marcador al llarg de bona part del partit. El MoraBanc ha arribat a tenir una renda de 16 punts. Els dos primers parcials tenien color andorrà 17 a 22 el primer i 23 a 31 per anar al descans dominant 40 a 53. Al final del tercer els d'Ibon Navarro encara estaven 10 amunt, 62 a 72. La desfeta ha arribat en el darrer parcial.  A 1'42'' del final el Burgos ha capgirat el resultat, 82 a 81. No estaven al davant al marcador des del 17 a 16.

En el darrer minut els tricolors han acusat la pressió. Decisives han estat les passes de Senglin en una assistència precipitada de Hannah des del lateral quan encara quedaven 14 segons, amb 3 a sota. Una cistella de Jelínek ha obert una porta a l'esperança però ell mateix ha fallat el darrer llançament a la desesperada per acabar en el definitiu 88 a 86.

El MoraBanc Andorra es queda amb la mel als llavis després d'un gran tram final de fase. L'equip ja tenia a la butxaca la classificació per a l'Eurocup la propera campanya. Amb aquesta derrota es tanca la temporada condicionada per la Covid-19.