/ 14º

Un MoraBanc de rècord derrota el Saragossa i manté vives les opcions de classificació per a semifinals

El MoraBanc Andorra ha guanyat 93 a 113 al Casademont Saragossa e

El MoraBanc Andorra ha guanyat 93 a 113 al Casademont Saragossa en el tercer partit de la Fase Final de la Lliga Endesa. Els 113 punts aconseguits suposen un rècord d'anotació de l'equip a la Lliga ACB. A banda de l'estadística el més important és que la victòria manté a l'equip ben viu en la lluita per accedir a semifinals.

Com s'havia parlat a la prèvia aquest dilluns l'equip va fer brillar més les virtuts que les mancances. El Saragossa només va dominar el primer quart gràcies a l'encert de Benzing. Amb intensitat, una bona rotació de banqueta i l'encert des del triple l'equip d'Ibon Navarro va ser molt superior al Saragossa de Fisac. El MoraBanc fins i tot va acabar guanyant el rebot malgrat les baixes a la pintura. Al descans ja dominava 50 a 45. En els dos darrers parcials el MoraBanc Andorra no va donar treva als aragonesos.

Dejan Todorovic va ser el gran artífex de la victòria amb 26 punts i 6 triples de 6 intents. L'equip va guanyar amb una actuació coral; amb tot cal destacar el paper del darrer fitxatge. Tunde es va fer veure a la pista amb 12 punts, 7 rebots i 22 de valoració. El triple d'Alexis Bartolomé a les acaballes del partit va ser la cirereta.

Després de la jornada el Saragossa queda eliminat. Amb la resta d'equips empatats a dues victòries, el MoraBanc Andorra està obligat a guanyar els dos partits que li queden si vol accedir a semifinals. Dimecres duel contra el Reial Madrid i divendres contra el Burgos de Peñarroya.

Imatge: Lliga ENDESA