MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

El MoraBanc reprèn els entrenaments amb la meitat dels jugadors i de manera individual

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc ha reprès aquest dilluns a la tarda els entrenaments al Poliesportiu d'una manera molt diferent. Durant la primera fase, els jugadors s'entrenaran individualment a les tardes i en dies alterns.

Nacho Llovet ha estat un dels primers jugadors a arribar aquest dilluns a la tarda a la Bombonera per entrenar, i es que han trepitjat la pista després de més de 50 dies sense fer-ho.

Però la tornada a la normalitat serà gradual, aquest dilluns ha estat el torn per a la meitat dels jugadors de l'equip, això sí, ho han fet d'una manera molt diferent a la normal, d'un en un i deixant un marge de 20 minuts d'arribada entre companys per poder desinfectar tots els espais.

El cos tècnic també seguirà el protocol i ha de respectar la distància de seguretat amb els jugadors, a més de portar mascareta i guants en tot moment, segons detalla el preparador físic del MoraBanc, Miguel Angel Rodellar.

La resta de jugadors que no s'han entrenat avui ho farà aquest dimarts, excepte David Walker que tornarà dimecres dels Estats Units, on va marxar ara fa un mes per estar amb la família.

Bandja Sy tampoc podrà exercitar-se a Andorra, ja que abans del confinament va viatjar a Belgrad per assistir al naixement de la seva filla. El MoraBanc espera que Sèrbia reobri aeroports o fronteres. El club creu que podria ser dijous vinent.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira
Imatges cedides: MoraBanc

34.204.176.125