/ 20º

El MoraBanc Vivand cau al Prat Gran davant del Maristes Ademar (55-65)

El MoraBanc Vivand no va poder evitar la derrota davant del Maris

El MoraBanc Vivand no va poder evitar la derrota davant del Maristes Ademar de Badalona, en la dinovena jornada de la Lliga EBA, al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

El filial del MoraBanc, amb la novetat de Bruno Bartolomé, va prendre la iniciativa en el primer quart i el va acabar per davant 18 a 17, però en el segon parcial els badalonins van obrir forat en el marcador i van arribar al descans amb una renda de 9 punts, 33 a 42. La represa va estar marcada per la poca anotació i els de Xavi Luque no van poder remuntar un partit que va acabar amb 55 a 65 per al Maristes Ademar. Raimon Carrasco, amb 14 punts, va ser el màxim anotador dels andorrans, que són onzens a la classificació.

Imatges: Desirée Sala