/

Natxo Lezkano després de la derrota a Lleida: "Hauríem d'haver estat preparats per respondre aquest nivell d'intensitat"

El MoraBanc va cedir aquest divendres la tercera derrota de la temporada a la pista d'un Força Lleida molt més intens i endollat des de l'inici. Els de Natxo Lezkano continuen líders, però la classificació s'ha tornat a ajustar amb la victòria del Palència, a nou jornades per acabar la fase regular.

"Sabíem que ells estarien molt endollats des del principi. Nosaltres crec que també hauríem d'haver estat preparats per respondre a aquest nivell d'intensitat i d'energia, però no ha sigut així."
Natxo Lezkano, entrenador del MoraBanc Andorra

Natxo Lezkano ho tenia molt clar després del partit, el mal inici del seu equip va pesar molt en un Barris Nord que aquest divendres va ser una festa per rebre el líder i que va empènyer com un jugador més. El Lleida va mossegar en defensa, va controlar el rebot i va imposar un ritme de joc molt alt des del salt inicial, amb un marcador que ho deia tot a la fi dels primers 10 minuts, 29 a 14 per als de Gerard Encuentra. L'avantatge del Força Lleida es va ampliar fins als 20 punts i s'arribava al descans amb un contundent 47 a 30 al marcador.

L'equip de Natxo Lezkano va reaccionar i es va acostar a només 7 punts en el tercer quart, però els triples de Jaume Lobo van tornar a obrir forat per als de la Terra Ferma. La derrota final per 88 a 80, acompanyada de la victòria del Palència contra l'Alega Cantàbria, redueix el marge dels tricolors a una sola victòria al capdavant de la taula.

Amb nou jornades de lliga regular per davant i desplaçaments tan complicats encara com Corunya, Valladolid i Gipúscoa, el mal inici d'ahir haurà de servir de toc d'atenció.