MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Noah Albaladejo: "Ha estat un retorn molt meditat"

www.andorradifusio.ad

Noah Albaladejo ha tornat. La seva absència, amb dues lesions consecutives al genoll, s´ha fet llarga. El retorn ha estat a l´altura de les millors expectatives.

Noah Albaladejo torna a fer el que més li agrada ja sigui a la neu o en aquesta instal·lació tan útil per als amants del freestyle. Malgrat la joventut i l'aparença el rider no és amic de prendre decisions a la lleugera.

Després d'enllaçar dues greus lesions aquesta vegada el retorn ha estat molt meditat. Albadalejo explica que "han estat sis o set mesos de diferència entre una i l'altra i això m'ha fet aprendre molt bé la disciplina que havia de tenir per tornar a l'esport sense presses i de de forma molt meditada".

El retorn que ha protagonitzat li ha donat la raó. Segona competició i premi al millor estil. "La primera va ser a Font-Romeu fa unes setmanes i vaig guanyar. La segona és la més mediàtica d'Europa i poder arribar i marxar amb el millor estil després de dos anys de lesions és una felicitat molt gran i m'anirà molt bé mentalment per seguir confiant en mi mateix", afirma. La simple invitació per a l´Audi Nines ja és un premi i una mostra que l'elevada reputació d´Albaladejo, escollit millor rider europeu d´estil lliure el 2015, no s´ha perdut.

Albaladejo no és molt amic de les competicions. En especial en categoria FIS. Per ell la temporada encara no ha acabat. Ara se n´anirà a Suècia a fer el que més l´omple i li agrada, gravar pel·lícules amb Level1, la productora on treballa.

L´experiència és un grau. Amb 25 anys Noah Albaladejo continua saltant. Ara, buscant el més important, una caiguda segura.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

18.232.51.247