MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Els nous Isards comencen a agafar forma

www.andorradifusio.ad

La victòria dels Isards contra Eslòvaquia de dissabte ha estat la protagonista del "Dia E". El combinat nacional es troba en plena fase de transició i n'han parlat l'experimentat Marc Abelló i el jove Pau Gallardo.

Josep Magallón i Peter Lucas van voler introduir un nou sistema de joc contra Eslovàquia, amb un joc més dinàmic a totes les línies. La victòria de dissabte és un primer pas, però encara hi ha molta feina a fer.

Marc Abelló, jugador de la selecció, assegura que "amb un sistema molt nou i sense poder entrenar tots plegats va costar una mica". Però que "treballant una mica més aportarà resultats segur". Andorra es troba en plena transició. Cada partit els joves tenen més protagonisme. Contra Eslovàquia dos van ser titulars i tres més van sortir a la segona meitat per donar aire i certificar la victòria.

Segons Pau Gallardo, el canvi es va notar a la segona part. "Ens van aportar noves energies i ells estaven cansats del viatge i van fer errades que vam aprofitar", assegura el jugador.

Els isards no tornen a jugar fins al maig. El VPC, tercer a promoció d'honor, agafa el relleu. Marc Abelló, amb problemes a les costelles, serà baixa el proper partit.

Informa: Cesc Sanjuan