MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Les parelles femenines d'Andorra aspiren a podi en el Campionat júnior de petits països

www.andorradifusio.ad

Darrers entrenaments dels equips femenins de vòlei platja que participaran divendres i dissabte al Campionat júnior de petits països que s'organitza per primera vegada a Andorra.

Geni da Silva ja ha fet la tria. Els dos equips d'Andorra al torneig els formaran Laia Garcia i Jennifer Trastoy i Andrea da Silva i Patrícia Mas.

El seleccionador ha buscat dues parelles compensades amb l'objectiu de fer un bon campionat i pensar en el podi. Remarca que "estan entrenant molt bé i faran un bon paper".

A banda de les dues parelles andorranes, completen el cartell cinc equips més, un de Luxemburg i quatre convidats, dos catalans i dos canaris.

Les jugadores andorranes buscaran oferir la millor versió davant el seu públic i acabar el més amunt possible. En el seu horitzó es troba la participació d'aquí a dos anys en els Jocs dels Petits Estats d'Andorra.       

Jennifer Trastoy explica que se senten amb confiança. "Ens entenem molt bé i segures. A més, la Laia ja té experiència en els Jocs dels Petits Estats". Afegeix que "l'objectiu és passar-nos-ho bé i buscar la victòria". Andrea da Silva també diu sentir-se "bastant forta". "Ho farem el millor que puguem", conclou.

El campionat es desenvoluparà entre divendres i dissabte a la pista de vòlei platja del Parc Central i a la nova del Centre de tecnificació d'Ordino.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Joel Romero

100.26.176.182