/ 12º

La piconadora tricolor supera el Reial Madrid i manté viu el somni de semifinals (91-75)

El MoraBanc ha completat una de les grans sorpreses de la fase fi

El MoraBanc ha completat una de les grans sorpreses de la fase final de la Lliga Endesa en vèncer el Reial Madrid per 16 punts de diferència (91-75). L'encert exterior dels tricolors i la bona defensa han servit els d'Ibon Navarro per quallar un dels millors partits de la temporada i, de retruc, mantenir vives les opcions de ser a les semifinals. Clevin Hannah, amb 23 punts i un 20 de valoració, ha estat el més destacat.

Era un repte majúscul i no han defraudat. El MoraBanc ha guanyat 91 a 75 el vigent campió de la Lliga Endesa, el Reial Madrid, en una autèntica exhibició de joc i treball en equip.

El dia que l'equip lluïa una samarreta commemorativa del 50è aniversari del club, els d'Ibon Navarro han sortit amb les idees clares i gràcies a un parcial de 10-0 han obert les primeres escletxes.

La manca d'encert dels blancs i l'efectivitat tricolor han permès tancar el primer quart amb un 19-12 favorable al MoraBanc.

Com va succeir contra el Saragossa, l'equip ha afinat l'encert exterior i ha ampliat diferències aprofitant els problemes dels de Pablo Laso en atac.

Un 7/15 en triples i l'esperit col·lectiu en la lluita pel rebot han catapultat els tricolors al descans amb un 42-30.

A la represa, els blancs han buscat retallar diferències, però la direcció de Clevin Hannah, el millor del partit amb 23 punts i un 20 de valoració, ha servit per administrar el marcador.

L'estira-i-arronsa ha continuat al darrer quart i els tricolors han tret la seva millor versió amb accions de Tyson Pérez i Guille Colom, amb 8 punts cadascun.

El capità ha tingut una actuació notable en els 17 minuts que ha disputat, i és que Ibon Navarro no ha pogut comptar amb Dejan Todorovic.

Els de Pablo Laso han pressionat als darrers minuts amb el talent de Campazzo, autor de 18 punts, però no ha estat suficient. Al final, victòria i domini total tricolor -han guanyat tots els quarts-.

Els d'Ibon Navarro mantenen viu el somni de classificar-se per a semifinals i es jugaran les opcions que tenen aquest divendres davant el San Pablo Burgos.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: MoraBanc Andorra