MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 19º

El Temps Darrera previsió

Els pilots residents podrien entrenar-se al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El Circuit d'Andorra-Pas de la Casa vol reobrir les portes per acollir entrenaments dels pilots residents de Moto GP. Ja han enviat el protocol de seguretat i protecció al Govern i estan pendents de la validació.

La represa d'entrenaments per als esportistes professionals es va articulant progressivament. Els darrers a beneficiar-se podrien ser els pilots residents, com ara Àlex Rins o els germans Espargaró, entre altres figures del motociclisme. I és que el Circuit d'Andorra-Pas de la Casa ja s'ha posat en contacte amb el Govern per iniciar els tràmits per a la reobertura. Des de la direcció de la instal·lació ja han tramès un protocol de seguretat i prevenció perquè sigui validat i puguin reiniciar l'activitat, atès que, com la gran majoria d'infraestructures, roman tancada per les afectacions de la Covid-19.

Aquests dies s'ha confirmat que Jerez acollirà els dos primers grans premis del Mundial de Moto GP el 19 i el 26 de juliol. Pilots com Àlex Rins ja han manifestat públicament la voluntat d'entrenar al circuit. Les sessions de preparació es realitzaran amb les mini GP, unes motos de petita cilindrada que permeten entrenar el vessant més tècnic del pilotatge.

La previsió és que la setmana vinent rebin resposta del Govern i puguin engegar motors per tal d'iniciar la preparació de la temporada.

Informa: Joel Romero
 

3.230.154.129