MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

El president del FC Andorra: "Està clar que la segona B no és rendible, hem d'intentar pujar a segona A"

www.andorradifusio.ad

El grup Kosmos no amaga que l'objectiu per al Futbol Club Andorra és l'ascens a segona A al més aviat possible. Així ho ha manifestat el responsable del projecte, Ferran Vilaseca, en una entrevista a Ràdio i Televisió d'Andorra, en la qual també ha valorat el creixement de l'entitat.

Després de sis jornades i amb el lideratge del grup 3 compartit amb el Vila-real B i el Lleida, el grup Kosmos no amaga que l'objectiu aquesta temporada serà l'ascens a la divisió de plata del futbol espanyol. "Està clar que la segona B no és una divisió pas rendible. Allò que hem de fer és intentar pujar a segona A al més aviat possible", assegura el responsable de Kosmos Futbol, Ferran Vilaseca.

El president del consell d'administració del Futbol Club Andorra espera presentar aviat el pressupost de la temporada. Sense voler detallar la inversió realitzada fins ara, valora el creixement de l'entitat des que Kosmos se'n va fer càrrec el desembre passat. "Ja tenim 600 socis. De mica en mica estem creixent. Però volem crèixer de forma molt sostinguda i dins de l'ecosistema del país. Competim contra un Hèrcules, un Lleida, un Castelló i el Nàstic, per exemple, que són equips molt potents. No tenim aquest nivell, però estem allà i el que sí que tenim clar és que farem la inversió necessària perquè el club segueixi pujant", avança.

Sobre el futur terreny de joc, Vilaseca assegura que encara s'està treballant en diferents opcions. Diu que no sap què passarà però que "buscarem aquella que sigui més realitzable i alhora més òptima per al país. Hem de buscar un camp que compleixi els requisits d'una segona A i, si pogués ser, d'una primera".

Vilaseca també valora molt positivament la implicació del sector privat del país en el projecte i espera anunciar aviat una nova empresa col·laboradora.

Informa: Joan López
Imatges: Fernando Montero

3.218.67.1