/ 20º

Primer pas del València Basket per guanyar l'Eurocup

El València Basket va donar el primer pas per conquerir l'

El València Basket va donar el primer pas per conquerir l'Eurocup després de guanyar a la Fonteta l'Alba de Berlín per 89 a 75 en el primer partit de la final.

Els valencians van manar en el marcador en tot moment i divendres podrien certificar el títol a Alemanya.

L'Alba de Berlín, botxí del MoraBanc a les semifinals, va anar sempre a remolc a València, on els locals van mostrar-se molt sòlids, especialment Will Thomas, autor de 22 punts i 25 de valoració.

Al descans, el València Basket dominava per 3 punts (41-38). Va ser en el tercer quart quan els de Jaume Ponsarnau van obrir escletxa en el marcador fins a confirmar la primera victòria.

Divendres podria proclamar-se ja campió a Berlín i garantir-se el bitllet per a la pròxima Eurolliga

Imatges: Eurocup