/ 20º

Primer triomf a l'Eurocup del MoraBanc (85-73)

El MoraBanc s'ha endut la victòria davant el Dolomiti

El MoraBanc s'ha endut la victòria davant el Dolomiti Energia Trento, al Poliesportiu. Els d'Ibon Navarro han fet un partit molt complet i han dominat des d'un bon inici, gràcies a una gran actuació col·lectiva. Amine Noua, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador tricolor, en un duel on també ha destacat Codi Miller-McIntyre amb un doble-doble, 10 punts i 12 assistències.

Els d'Ibon Navarro han sortit amb un extra d'energia en el debut a casa a l'Eurocup davant el Trento italià. Poques hores abans del partit, el club va confirmar un cas positiu als serveis mèdics del club i la lesió de Gal Mekel, però això no ha impedit que l'equip mostrés una versió molt sòlida. Els tricolors han començat forts, amb un gran Codi Miller-McIntyre. El nord-americà ha estat un dels més destacats del partit i ha acabat amb 10 punts i 12 assistències. El control del rebot ofensiu i les bones decisions en atac han permès els tricolors acabar el primer quart 11 punts per sobre, 21 a 10.

L'aparició de Jordan Caroline, màxim anotador del duel amb 24 punts i un 31 de valoració, ha esperonat els visitants, però l'entrada de Mario Nakic i la bona lectura de joc de Miller-McIntyre han servit per controlar la diferència al marcador. L'aportació ofensiva d'Amine Noua, autor de 20 punts, ha ampliat la distància fins al +16 al descans, 46 a 30.

La reacció italiana ha arribat al pas per vestidors, gràcies a un parcial de 7 a 15 fonamentat en les pèrdues i la precipitació tricolor. Els d'Emanuele Molin s'han situat a només 2 punts, però l'entrada de Clevin Hannah ha donat pausa i encert als d'Ibon Navarro. Al final del tercer quart, 62 a 54.

La posada en escena al darrer quart ha estat molt diferent i el MoraBanc ha sortit molt endollat des del triple. El control del rebot, sobretot defensiu, i la solidesa en defensa han donat tranquil·litat als d'Ibon Navarro. L'escalf del públic, en la seva tornada en competició europea, ha servit d'empenta final per posar el 85 a 73.

El debut a casa en Eurocup s'ha saldat amb victòria i permet els tricolors agafar aire després de les dues derrotes consecutives. Ara, el MoraBanc puja fins a la cinquena posició del grup A, amb 1 triomf i 1 derrota. El pròxim partit arribarà aquest dissabte a les sis de la tarda al Poliesportiu, contra l'Unicaja de Màlaga.