MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 24º

El Temps Darrera previsió

Walker marxa als EUA sense seguir la recomanació del MoraBanc

www.andorradifusio.ad

David Walker ha abandonat el país en direcció als Estats Units. L'aler d'Ohio ha marxat sense seguir la recomanació del club de quedar-se a Andorra durant aquesta crisi sanitària. En cas de reprendre la competició, això podria complicar la seva situació contractual si el jugador no tornés.

La decisió de l'ACB de suspendre 'sine die' la competició ha acabat per decantar David Walker a tornar a casa. El jugador ha desatès els advertiments del club i ja ha marxat en direcció a Ohio amb un pla de viatge que inclou Barcelona, Amsterdam i Detroit.

El MoraBanc ja havia advertit la plantilla de les dificultats que podrien sorgir si abandonaven el país i la lliga es reprenia, però Walker ha decidit fer-ho. Malgrat les possibles conseqüències, des del club també remarquen que entenen que el jugador vulgui retrobar-se amb la seva família.

L'objectiu de l'ACB seria acabar la temporada i això podria posar en problemes Walker, que encara té contracte aquesta temporada i la vinent. La tornada de la lliga els pròxims mesos provocaria que hagués de viatjar novament a Andorra amb les dificultats que això implicaria.

El club va confirmar que treballava en un pla de contenció en cas de suspensió definitiva, malgrat que pagaria la totalitat dels salaris si la competició es reprèn. Per tant, si Walker no arribés a un hipotètic retorn, el club podria rescindir el seu contracte.

El d'Ohio és l'únic que ha demanat marxar de moment, però no es descarta que algun altre nord-americà pugui fer-ho.

Informa: Joel Romero

34.204.193.85