MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

Proposta per organitzar a Andorra salts tàndem en paracaigudes

www.andorradifusio.ad

Els organitzadors de la jornada de paracaigudisme de dissabte a Andorra la Vella volen repetir. Al 'Dia E' han explicat que el proper repte és fer saltar la gent del país.

Dissabte, dotze paracaigudistes van saltar d'un helicòpter a Andorra la Vella. No eren els primers a fer-ho al país, però mai fins ara no s'havia organitzat una jornada d'aquesta envergadura. L'acollida va ser força bona i els participants arribats de França van elogiar un escenari poc habitual per la seva orografia. Dos dels promotors, Tarik El Almi i David Almeyda, volen que l'experiència tingui continuïtat i ja tenen al cap el proper repte. "Cada cop hi ha més paracaigudistes. La pràctica a la qual estem acostumats a fora, a França, es pot traslladar aquí", considera Tarik El Almi, qui proposa "fer salts en tàndem agafant dos monitors d'alt nivell que saltin enganxats i veure que un paracaigudes gran pot volar aquí".

El vol amb el vestit d'ales que Tarik El Almi volia fer des d'Encamp fins a Borda Mateu dissabte passat haurà d'esperar una millor ocasió. Segurament abans ja estarà en marxa l'associació que els promotors de la jornada volen impulsar per reunir els amants del cel. 

Informa: Joan López

Torna a veure l'entrevista del Dia E a Tarik El Almi i David Almeyda, a la carta:

 

3.216.79.60