MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

La quarta Challenge Ordino AnyósPark 2019 inclourà una crono per equips

www.andorradifusio.ad

La quarta Challenge Ordino AnyósPark inclourà com l'últim any el Campionat d'Andorra de ruta i el de contra rellotge individual, al túnel de les dos Valires. Aquesta edició la novetat serà la inclusió d'una crono per equips.

La Challenge, organitzada per l'Agrupació Ciclista Andorrana, es disputarà aquest dissabte en doble sessió. Al matí tocarà el torn a la prova en ruta, que serà també Campionat d'Andorra.

El circuit constarà de 17 quilòmetres, amb sortida a Ordino i arribada a la coma d'Arcalís, on la part final estarà tancada al pas de vehicles rodats. "Un al·licient", segons el conseller d'Esports, Jordi Serracanta, ja que "altres anys no havia pogut ser".

A la nit es disputarà la contra rellotge de 13 quilòmetres, que tindrà lloc al túnel de les dos Valires i serà Campionat nacional.

Aquesta edició presenta la novetat d'una crono per equips, que poden ser mixtos, que l'Agrupació Ciclista ha organitzat per atreure més participants aficionats. El secretari de l'entitat, Pau Iglesias, explica que es tracta que "entre 3 i 5 ciclistes puguin participar junts i convertir-la en una prova d'estratègia".

L'organització espera un centenar de ciclistes i no es descarta la participació d'algun dels professionals que resideixen al país.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà