MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 21º

El Temps Darrera previsió

Els quatre clubs crítics amb la federació asseguren que van reclamar la memòria econòmica i l'auditoria a la junta

www.andorradifusio.ad

L'ajornament de l'assemblea de la Federació de Futbol aquest dilluns al vespre ha servit per deixar enlaire tot un escenari d'incògnites cada cop més gran. La primera és la data de la nova assemblea que s'hauria de convocar amb 15 dies d'antelació i amb el consens de clubs i federació, fet que podria suposar fer-la a l'estiu.

Els motius esgrimits per la federació han estat reprovats pels quatre clubs que mouen el sector crític i que van presentar un escrit per ajornar-la. Segons ells, hi havia altres aspectes més rellevants per tirar-la enrere com per exemple els comptes. Els clubs remarquen que no se'ls ha lliurat la memòria econòmica ni l'informe d'auditoria.

A més, també han desmentit les paraules del portaveu de la junta, Manolo Jiménez, sobre la transparència d'informació, atès que esgrimeixen que fa temps que van demanar detalls de l'auditoria i no se'ls han facilitat. Ara fa uns dies, els quatre clubs i la CASS van presentar-se com a part civil al cas de l'operació Cautxú per tenir més detalls i saber amb exactitud què ha passat.  

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Informació relacionada