MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 34º

El Temps Darrera previsió

Es reprenen les negociacions per construir un camp a Encamp i un aparcament a Borda Mateu

www.andorradifusio.ad

Fèlix Àlvarez ha presidit per primer cop una assemblea de la Federació de Futbol amb diversos punts a l'ordre del dia candents com ara el pressupost 2020, que encara no inclou la construcció d'un camp a Encamp, i el seguiment de l'operació Cautxú. A més, Àlvarez ha reconegut que hi ha problemes amb Prada de Moles per ubicar els partits del VPC durant el canvi de gespa a l'Estadi Nacional. Aquest dilluns s'ha celebrat la primera assemblea de clubs presidida per la junta directiva escollida ara fa unes setmanes.

La construcció d'uns camps a la zona del càmping internacional d'Encamp segueix sobre la taula, tot i que no s'ha inclòs en el pressupost per l'any vinent. Des de la federació han reconegut que "hem preferit ser prudents i si les negociacions tiren endavant, ho inclouríem l'any vinent al pressupost". Les converses s'han reprès amb la propietat i ara s'està estudiant la viabilitat econòmica del projecte per veure si amb les subvencions de la UEFA es podria assolir. A hores d'ara, el projecte segueix en marxa, així com la construcció d'un aparcament als camps ubicats a la Borda Mateu, una reclamació dels clubs des de fa alguns anys. En aquest sentit, el dirigent ha remarcat que s'ha mantingut el pressupost previst per l'anterior junta.

El dirigent també s'ha mostrat tranquil pel que fa a la problemàtica lligada amb la gespa de l'Estadi Nacional, després de conèixer que el canvi de la superfície estarà llest pel partit contra Turquia, el pròxim 17 de novembre. Tot i això, Àlvarez ha confirmat que encara existeix un problema lligat al rugbi. Les noves graderies instal·lades a Prada de Moles per part del FC Andorra impedeixen la disputa de partits per motius de seguretat, per això el dirigent ha explicat que "estem negociant amb el Govern per retirar parcialment les graderies o moure el camp, tot i que això serà més complicat".

A l'assemblea també han assistit els advocats de la Federació i els representants legals de l'entitat, per tal "d'informar i tranquil·litzar" els clubs en el marc de l'operació Cautxú, segons Àlvarez. El dirigent ha confirmat que "no hi ha grans novetats" i que "no s'ha detectat cap mala praxi pel que fa a l'operativa de la federació".

Informa: Joel Romero
Imatge: Josep M.Garcia

3.226.245.48