MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 21º

El Temps Darrera previsió

Riba confirma que promou una candidatura per presidir la FAF

www.andorradifusio.ad

L'anunci ahir de la junta de la Federació de Futbol en què convocava eleccions ha causat sorpresa i alhora satisfacció en els grups que es mostren contraris a la seva gestió i que volen foc nou. L'exseleccionador Carles Riba confirma a aquesta casa que promou una candidatura.

Carles Riba s'ha posicionat ja com un dels promotors a engegar una candidatura per presidir la federació. Ara espera que la federació acabi anunciant la data de l'assemblea en què haurien de celebrar-se els comicis

Riba és el cap visible d'un grup de persones que estan descontents amb la forma de treballar de la federació. En tot cas, l'exseleccionador no seria el candidat a president.

La intenció del grup regenerador és fer foc nou a la federació, amb "una nova manera de fer, gent nova i preparada, que tingui temps, ja que és una responsabilitat molt gran", ha cocretat l'exseleccionador.

Fonts de la federació han confirmat que els propers dies s'anunciarà la data de les eleccions, que requereix la convocatòria d'una assemblea. La intenció és fer-la a final d'aquest mes o inici d'agost.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-Jordi Seabra