MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 34º

El Temps Darrera previsió

Ruiz contradiu Ferrer i assegura que el VPC femení jugarà el seu partit a Encamp

www.andorradifusio.ad

El serial de la gespa de l'Estadi Nacional segueix obrint capítols i el VPC no jugarà a Prada de Moles. El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, s’ha mostrat sorprès per la reacció de la Federació de Rugbi davant la situació i ha confirmat que el VPC femení sí jugarà el seu partit a Encamp.

Segueix la polèmica lligada al canvi de gespa de l'Estadi Nacional. Justo Ruiz ha contradit les paraules del president de la Federació de Rugbi, David Ferré, pel que fa a l’afectació del VPC femení durant el canvi de gespa i ha confirmat que les noies podran jugar el partit previst el 27 d’octubre a Prada de Moles. La Federació Catalana de Rugbi ha donat el vistiplau a Encamp i el Govern ha negociat amb el FC Andorra perquè canviï el partit del Llagostera a dissabte i les noies juguin diumenge.

"Estic una mica sorprès perquè dóna la sensació que convivim en dos realitats diferents. Nosaltres hem estat treballant des del primer dia", assegurava el secretari d'Estat d'Esports.

Precisament, aquest dijous al matí Ferré havia confirmat a aquesta casa que descartaven jugar a Prada de Moles tant el sènior masculí com el femení. De fet, el VPC jugarà el partit previst el 20 d'octubre a l'Estadi Nacional fora de casa, després d'arribar a un acord amb el club rival i la Federació Francesa. L'altra opció era disputar el partit l'1 de desembre a casa, però els clubs han acordat deixar la data no ocupada per si s'hagués d'ajornar algun altre compromís perquè és l'única data lliure del calendari.

Els fets han provocat que Ferré hagi decidit posar el seu càrrec a disposició de la junta directiva. Per la seva banda, Ruiz ha recalcat que sempre ha estat a disposició de la federació per reduir l'afectació del canvi de gespa. El repte principal de futur serà tancar un acord escrit amb el Govern pel que fa a la utilització de l'Estadi Nacional, per evitar que es reprodueixin fets com aquest. Des del Govern han confirmat que estan oberts a redactar un conveni per escrit un cop s'hagi canviat la gespa.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot-Arxiu

Informació relacionada

54.160.19.155