/ 10º

El Sant Julià guanya La Sentiu (5-2) i suma el segon triomf del curs

En futbol sala, el Sant Julià va sumar ahir la segona victòria del curs davant La Sentiu per 5 gols a 2. Els de Jorge Dias sumen així tres partits consecutius sense conèixer la derrota.

Els lauredians van ser els primers a avançar-se al marcador amb un gol de Rogerio al minut 4, després d'una bona pressió de Bryan.

Al 7, els visitants van empatar. Poc després, novament Rogerio feia el segon de la tarda per als de Jorge Dias, i Paco convertia el 3 a 1 al minut 13, en aprofitar un servei d'Omar al segon pal.

Al descans s'hi arribava amb un 3 a 2 favorable als lauredians.

A la represa, els de Dias van imposar el seu joc, i Bryan obria escletxa amb el 4 a 2 completament sol .

Un minut més tard, Paco feia el seu segon gol amb aquest xut sec i certificava la victòria dels grocs.

Els lauredians segueixen confirmant el bon inici de lliga, on han sumat 7 punts dels 12 possibles. El pròxim partit serà dissabte vinent a la pista de l'Alcoletge.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro