/ 12º

El Sant Julià s'imposa amb claredat a l'Esparreguera (8-2)

Victòria contundent del Sant Julià de futbol sala contra l'Esparreguera per 8 a 2. L'efectivitat i la bona defensa laurediana han permès als de Jorge Dias aconseguir el novè triomf de la temporada i consolidar-se a la cinquena plaça.

Els lauredians han portat el domini del joc i les ocasions, tot i començar perdent. Als 12 minuts, Omar feia la igualada, en aprofitar el refús del porter a xut de Paquito. Al 17, Edgar capgirava el marcador abans del descans a pilota aturada, 2 a 1.

A la represa, els de Jorge Dias han mostrat la seva fortalesa defensiva malgrat jugar amb un home menys 2 minuts per l'expulsió d'Omar i al 27, Paquito feia el 3 a 1, després d'una gran jugada de José.

A l'equador de la segona meitat, Edgar convertia el quart a passada de Cristian. Amb tot perdut, l'Esparreguera ha sortit amb porter jugador, però la defensa laurediana ha tornat a fer de les seves anotant dos gols, després de recuperar la pilota. Els catalans han anotat el 6 a 2, però poc després Marc afusellava la porteria per fer el 7è. Quan faltaven cinc segons, Èric ha fet el vuitè i definitiu amb un xut potent al primer pal. Al final, 8 a 2.

Els de Jorge Dias sumen la novena victòria de la temporada i es consoliden a la cinquena plaça amb 31 punts.

Imatges: Txema Galilea