/ 12º

El Sant Julià presenta candidatura a guanyar la lliga

El Sant Julià ha aprofitat l'empat entre l'Inter d'Escaldes i el FC Santa Coloma per retallar punts al líder de la lliga nacional. A la part baixa, el Penya Encarnada consuma el descens de categoria en perdre contra l'Engordany.

El Sant Julià se situa a dos punts de l'Inter d'Escaldes, amb tres parits per jugar-se. Els lauredians van retallar distàncies amb l'actual líder, després de vèncer l'Atlètic d'Escaldes amb un gol de David Virgili al minut 55. A més, fan un pas de gegant per jugar competició europea el curs vinent.

Precisament, qui s'ha garantit Europa és l'Inter d'Escaldes. Tot i l'empat a 1 amb el FC Santa Coloma, els d'Otger Canals tenen confirmada com a mínim la segona posició de la lliga. Al minut 63, Genís Soldevila avançava l'Inter des del punt de penal, però al 77 Hamza feia la igualada per l'1 a 1 final. Els escaldencs es jugaran la primera posició contra el Sant Julià aquest dimecres a la Massana, en el partit ajornat de la tercera jornada.

En la lluita per la permanència, jornada decisiva per a la salvació. El Penya Encarnada va consumar el descens a segona divisió, després de perdre per 4 a 3 contra l'Engordany. El Penya va posar-se per davant al descans, 2 a 3, amb Correia com a protagonista, però a la represa els d'Emiliano van capgirar el marcador.

Per la seva banda, el Carroi va superar l'UE Santa Coloma per 3 a 2. Així doncs, el Carroi jugarà la promoció, gràcies a un hat-trick de Youssef en 18 minuts que permet als de Paco Montesinos somniar en la permanència.

Tots els gols i les millors jugades es podran veure després de l'informatiu vespre al 'Tot Lliga'.